Cadeaukaart De Loods

De leukste cadeaukaart haal je bij De Loods. Je kunt de cadeaukaart gebruiken bij de Barbershop, de Ladyloods, in de koffie corner of voor een product naar keuze bij Thuis bij de Loods. Het is zelfs mogelijk om de cadeaukaart te besteden in onze webshop. Kortom, het leukste cadeau om te krijgen!

Contact & openingstijden
0180 229 921
Vast tarief
Maandag — Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag — Zondag
Gesloten

Ons adres
OOSTDIJK 9
3261 KB OUD-BEIJERLAND
Veel gestelde vragen
Hieronder een paar uitgelichte vragen met antwoord.

Wij knippen kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar.

In een klassieke barbershop kunnen vaak alleen mannen een afspraak maken. Maar wij van De Loods doen dat net even anders. Vrouwen die een barbercut wensen zijn daarom ook meer dan welkom. En daarnaast is er in hetzelfde pand ook een damessalon gevestigd, De LadyLoods. Dus, iedereen is welkom!

Wij accepteren 1 no-show kosteloos. Bij een tweede (en een eventuele opeenvolgende) no-show worden de kosten van de geplande behandeling in rekening gebracht via een tikkie of bij het eerstvolgende bezoek belast.

Meer veelgestelde vragen
Bij De Loods | Bij De Loods
Bij De Loods De Loods is er voor iedereen. Voor groot en klein, voor dames en heren. Voor de koffiedrinker en de kwaliteitsshopper.
PROFESSIONELE
BEHANDELINGEN
EIGENTIJDS &
EIGENWIJS
KLANTGERICHT & KLANTVRIENDELIJK
SFEERVOL EN
HUISELIJK

Wat zeggen onze klanten?

Om onze diensten te blijven verbeteren horen we graag uw mening. Enkele klanten zijn reeds voorgegaan. Dit is wat zij over ons zeggen.

Absolutely amazing….. my barber could easily play in CHAMPIONS LEAGUE .surprised for the knowledge, behaving, class, elegance, passion, personality. No doubt the best of your barber shop and maybe best one in Zuid Holland. Thank you
Guillermo
Voor mij de eerste keer hier. Eerste indruk was meteen al goed. Het is een mooie zaak met een gezellig sfeertje! Aardige mensen, fijne behandeling, goed advies. Ik ben geholpen door Tahsin voor m’n haar en baard, het ziet er top uit, heel erg bedankt!! Ik kom zeker terug!
Chris
Angelica is een super kapster met passie voor haar vak! Een beleving iedere keer weer en een fantastisch resultaat! Super gezellig!! Wij komen graag weer:)
Danique
Whatsapp for Business
Toegevoegd aan winkelwagen
Hoeveelheid: 0
NOSKU
Product Afbeelding
PROD.TITLE
PROD.ORIGINAL.PRICE PROD.PRICE