Onze Merken
Kwaliteit daar staan wij voor. Wij selecteren onze producten met de grootste zorg. Exclusieve haar- en verzorgingsproducten, voor de hedendaagse man en vrouw. De koffie en thee die wij serveren zijn tevens te koop voor thuis. Dit geldt ook voor alle woonaccessoires.

Loop snel eens binnen bij De Loods in Oud-Beijerland en maak kennis met onze topproducten.
Thuis Bij | Bij De Loods
Thuis Bij

De sfeer van de Loods haalt u gemakkelijk in huis. Ieder seizoen selecteren wij met zorg de leukste artikelen, voor uzelf of om cadeau te geven. Van zachte plaids, bijpassende sierkussens en home fragances tot mooie vazen, lampen en kunstbloemen.

Sfeer, warmte en gezelligheid.

Milkshake | Bij De Loods
Milkshake

De producten van Milk_Shake bevatten de beste natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en fruitextracten.

Milk_Shake combineert de voordelen uit de natuur teneinde de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren.

Flora Tea | Bij De Loods
Flora Tea

Een bijzondere theebloem gemaakt van hoogwaardige groene theebladeren. Zorgvuldig gebonden met verschillende bloemen zoals jasmijn, chrysanten en rozen die een prachtige aroma en smaak aan de thee toevoegen.

Zodra de theebloem wordt overgoten met heet water, ontvouwen de bladeren zich tot een schitterende bloem.

Illy & Dammann | Bij De Loods
Illy & Dammann

Bij De Loods serveren wij de koffie van het bekende merk Illy: een unieke blend die negen verschillende Arabica-koffiesoorten verenigt, geselecteerd uit de beste koffieoogsten ter wereld.

Naast de koffie van Illy schenken wij ook hun thee, onder het merk Dammann. Zij bieden keuze uit een breed assortiment exclusieve theesoorten, puur en met aroma.

De Loods | Bij De Loods
De Loods

De barbieren van De Loods hebben vanuit hun expertise hoogwaardige, kwalitatieve producten voor u samengesteld. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welk product het beste past bij uw haartype.

Zo kiest u voor een strakke styling onze Deluxe Pommade. Liever een meer warrige look? Gebruik dan onze Sea Salt spray in combinatie met de kneedbare Fiber Gum.

Depot | Bij De Loods
Depot

Depot biedt een breed assortiment gewijd aan de verzorging van de man.

Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”: echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

De producten zijn ook mooi vormgegeven, een ware verrijking voor uw badkamer.

PROFESSIONELE
BEHANDELINGEN
EIGENTIJDS &
EIGENWIJS
KLANTGERICHT & KLANTVRIENDELIJK
SFEERVOL EN
HUISELIJK

Wat zeggen onze klanten?

Om onze diensten te blijven verbeteren horen we graag uw mening. Enkele klanten zijn reeds voorgegaan. Dit is wat zij over ons zeggen.

Absolutely amazing….. my barber could easily play in CHAMPIONS LEAGUE .surprised for the knowledge, behaving, class, elegance, passion, personality. No doubt the best of your barber shop and maybe best one in Zuid Holland. Thank you
Guillermo
Voor mij de eerste keer hier. Eerste indruk was meteen al goed. Het is een mooie zaak met een gezellig sfeertje! Aardige mensen, fijne behandeling, goed advies. Ik ben geholpen door Tahsin voor m’n haar en baard, het ziet er top uit, heel erg bedankt!! Ik kom zeker terug!
Chris
Angelica is een super kapster met passie voor haar vak! Een beleving iedere keer weer en een fantastisch resultaat! Super gezellig!! Wij komen graag weer:)
Danique
Whatsapp for Business
Toegevoegd aan winkelwagen
Hoeveelheid: 0
NOSKU
Product Afbeelding
PROD.TITLE
PROD.ORIGINAL.PRICE PROD.PRICE